FAQ

VEEL GESTELDE VRAGEN

Welke coach krijg ik toegewezen als ik een pakket afneem?

Je krijgt altijd direct coaching van Jeffrey Suijkerbuijk zelf om zo de beste kwaliteit te garanderen. De coaching wordt niet via de website ‘doorgeschoven’ naar een coach bij wie op dat moment toevallig plaats is.

Hoe gaat de coaching te werk?

Afhankelijk van welk pakket je neemt, wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak of er vindt een online intake plaats.

Houd je rekening met dingen die ik niet lust, allergieën, ziektes, beperkingen etc etc?

Ja, dat doet Jeffrey. Sterker nog: je eet niks wat je niet lust en eet zelfs dingen die je juist wilt eten. Zo is een voedingsschema prima langdurig vol te houden.

Hoe vaak heb ik contact met mijn coach?

Afhankelijk van je pakket, heb je periodiek een afspraak op locatie of check-ins via de mail. Verder is Jeffrey 24/7 beschikbaar voor vragen. Je hoeft nooit meer te lang op antwoord te wachten.

Wat voor ervaring Heeft Jeffrey op coaching gebied?

18 jaar praktijkervaring. Hij heeft gewerkt met de beste atleten op zowel nationaal als internationaal niveau.

Begeleidt Jeffrey alleen mensen voor een wedstrijd?

Nee, die veronderstelling zien we vaak, maar veel van Jeffrey’s klanten zijn gewoon mensen die willen aankomen of afvallen. Er zijn mannen en vrouwen bij van jong tot oud.

Doe je ook aan bijvoorbeeld keto, vegan of koolhydraatrijke diëten?

Ja, daar houdt Jeffrey overal rekening mee.

Ik heb een andere vraag: waar kan ik die stellen?

Je kunt contact op nemen Jeffrey via info@bcmovement.nl.

Ik zie geen platform-/coach informatie over het gebruik van Sarms en/of steroïden? Geef je hier ook informatie over?

Ja, dat doet Jeffrey. Hij raadt het gebruik niet aan en stimuleert het evenmin, maar adviseert zo goed mogelijk binnen zijn kennis. Als de persoon in kwestie daar behoefte aan heeft, is het gebruik ervan uiteraard altijd op eigen risico.

Hoe houd je als coach een klant gemotiveerd?

Allereerst moet je eigen mindset 100% zijn. Je moet niet denken dat er een magische formule is omdat anderen goede resultaten boeken. Je zult altijd zelf inzet en doorzettingsvermogen moeten tonen zoals overal in het leven en misschien bepaalde dingen moeten laten om je doelen te bereiken. Als coach leidt Jeffrey de weg, maar je moet hem zelf bewandelen. Door middel van schema’s op maat en eventueel periodieke afspraken voor je metingen zijn klanten geneigd net een tandje bij te zetten. Er is niks beters dan de check-up goals te crushen!

Op wat voor termijn kan Jeffrey een afspraak maken en/of kan ik mijn schema's verwachten?

Een afspraak maken gaat gepaard met een agenda die persoonlijk wordt afgestemd. Afspraken hebben gaan bij voorkeur van ma t/m vrijdag vanaf 16.15 uur en zaterdags tussen 10.00 en 17.00 uur.

Op welke locatie vinden de afspraken plaats?

Deze vinden doordeweeks en zaterdags plaats in Spijkenisse. Uitzondering is op zaterdagmiddag. Zaterdagmiddag vinden de afspraken plaats in Rotterdam.

In welk tijdsbestek zie ik resultaat?

Houd er rekening mee dat iedereen verschillend is. Waar je bij een klant zeer snel resultaat kunt zien, kan het bij een ander langer duren door factoren als hormonen en stress. Over het algemeen gesproken zie je al binnen vier weken resultaat. Het is de inzet die van beide kanten komt.